onsdag 16 mars 2011

Härliga vår!!

Så är sportlovet slut och med det är vi tillbaka i den gamla lunken igen.Det enda som avviker från det normala är att Mattias är hemma och är sjukskriven i hela 8 veckor!!!
Han halkade omkull förra helgen och slog armbågen så illa att den gick av,så nu är vänsterarmen gipsad.......Så kan det gå...

Vad härligt det är den här årstiden,man riktigt känner hur solen värmer och dagarna blir bara längre och längre:)Att det är kallt på nätterna och mornarna kan man ju leva med så länge det är plusgrader på dagarna och att man ser att snön sjunker ihop mer och mer!!

I helgen blev lillfisan min hela 5 månader gammal!!!Veckorna bara flyger iväg och det är så fascinerande att se hur hon utvecklas,hur hon får mer och mer kontroll över sin kropp och sina rörelser! Igår satt hon själv utan stöd för första gången och för några veckor sedan vände hon sig från rygg till mage för första gången:)    

Ha det!

Kram!!!

2 kommentarer:

  1. Saknar dig, Jennica!Och visst är det härligt med lite sol och lite värme. Hoppas vi ses snart!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Detsamma Helena!!Självklart ska vi ses snart!!Jag skäms nästan lite för att jag inte har varit upp på jobbet än:)Och den utlovade middagen har jag inte glömt bort:)Kram!!

    SvaraRadera